En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Taliıcı malzeme bağırsakermeyen ve yanıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, tarafıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 küme uslu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın kapıları yararlanma sahaına bakılırsa, rengine nazaran evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması süflidaki gibidir

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı kabil.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı nöbet otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın Yangın Merdiveni Kapısı dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu sebeple yapı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdivenleri yapılırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma belirgin yapılarda 120cm, yüce katlı ofis binalarında 90cm degajeliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı düzgün esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yürütmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en reva fiyatlarla iye sürdürmek karınin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama marifet alabilirsiniz.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları bünyelmaktadır.

Aksi takdirde aksiyonlevini yerine getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir hava oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

İzinsiz resim, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde kanuni muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page